Kvalitex Kft.
1136 Bp. Pannónia u. 11.

Telefon: (+36 1) 340 4700, (+36 1) 450 0205
Fax: (+36 1) 339 8274
E-mail: info@kvalitex.hu

Cégismertető

A KVALITEX KFT. (Kvalitex Tudományos, Technológiai, Kereskedelmi Kft.) importőri és cégképviseleti tevékenységét 1993. óta végzi a biotechnológia-molekuláris biológia, az analitikai és szerves kémia területén.

A NEW ENGLAND BIOLABS molekuláris biológiai cég termékeit 1995 óta forgalmazzuk Magyarországon. 

2016-ban a NEW ENGLAND BIOLABS forgalomba hozta a Monarch™ termékcsaládot DNS minták tisztításához. Ezen termékek széleskörű hazai megismertetésére hoztuk létre ezt a honlapot.

Amennyiben a NEW ENGLAND BIOLABS cég egyéb termékei iránt érdeklődik, kérjük, látogasson el a http://www.neb-online.de/en/ honlapra, itt információt kaphat a legújabb termékekről, letölthet protokolokat, MSDS bizonylatokat, stb., valamint megtalálja a cég valamennyi termékének árát euróban. A termékek magyarországi forint ára az eurós ár szállításkori MNB árfolyamával történő szorzással számolandó, a 27% ÁFÁ-n kívül egyéb költséget nem számolunk fel (csupán az esetlegesen igényelt házhozszállítás költségét hárítjuk át.)

Bővebb információ a Kvalitex Kft. által forgalmazott egyéb termékekről az alábbi linken érhető el: http://www.kvalitex.hu/magunkrol